Akkuş Akpınar Çok Programlı Lisesi

Belgegeçer : 04526124373
WEB http://akkusakpinarcpl.meb.k12.tr
Adres : Akpınar Mahallesi Atatürk Caddesi No 4 Akkuş ORDU
VİZYON : Değişen dünyaya ayak uyduran, araştırmayı seven, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, davranışlarıyla topluma örnek olan; Ülke kalkınmasının mesleki ve teknik eğitimle gerçekleşeceğine inanarak öğrencilerimizin hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarında ilgi yetenek ve mensup oldukları toplumu mutlu kılacak bir meslek edinme; ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmada sorumluluk alabilme;iş hayatında aranılan özellikleri taşıyan, nitelikli bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimize orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür yanında insan gücünü, emeğini, moralini ve yeteneğini geliştirerek, benzerleri içerisinde en iyi şekilde yetişmelerini ve toplum içinde faydalı, aranır olmalarını sağlamaktır
BAŞARILAR : Okulumuz her sene üniversiteye gönderme oranı ortalama %50 ve üzeridir.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.00 - 16.40
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Pazar günleri hariç her gün günde 1 tane araba saat 07.00´da Ünye´ye ve Akkuş´a hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Akkuş ilçesine 28 km Ünye ilçesine 68 km